السبت، 21 أبريل 2012

سجق الجزار وكيفية عملة بالمزل

هنا نشرح كيفية عمل سجق الجزار بالمنزل












المقادير 
1كيلو لحمة مفرومة
1كوب ماء
2ملعقة ثوم مفروم
2ملعقة فلفل ارنئوطى او بابريكا
ملعقة فلفل اسود
ملح
150 جرام فلفل احمر بلدى
هانك ضانى (مصران ضانى معالج فى المجزر )


الطريقة
يفرم اللحم مرتين مع اضافة كل المكونات الية ويعبأ فى الهانك بواسطة المكبس اليدوى او القمح يعلق فى المطبخ لمدة 3 ساعات ثم يحفظ فى التجميد لحين الاستخدام.

0 التعليقات:

إرسال تعليق